Profilering

Tampotryck
Tampotryckets styrka ligger i möjligheten att nå alla dom produkter som är svåra att märka. Exempelvis är golfbollar en produkt som märks med denna metod. Urgröpta ytor och områden där det är omöjligt att komma åt med raklar når Tampo utan besvär.

Textiltryck
Screen, den enklaste, billigaste och många gånger bästa tryckmetoden. Används vanligtvis till T-shirt, sweatshirt, bomullskassar etc. Vi använder färger som är godkända enligt Öke Tex standard 100.

Brodyr
Direktbrodyr är en exklusiv märkning direkt på plagget med hjälp av stygn. Det är slitstarkt, snyggt, hållbart, effektfullt och höjer profilplaggets värde. Man kan använda 12 olika färger i en och samma brodyr. Metoden används till fördel på kepsar, väskor, skjortor, pikétröjor, mössor och stickade plagg.

Lasergravyr
Med Lasergravyr kan man märka i metall med ett gott resultat. YAG-Laser använder sig av en optisk lins och utvecklar värme. CO2-Gravyr använder en gas och lämpar sig för material som t.ex. Reklamprodukter och trävaror. YAG-Laser ger ett mycket vackert resultat på metall, en snygg finish som kan upplevas som lyxigt och exklusivt. YAG är utmärkt förför reklamartiklar i metall och aluminium, även plåt och vissa sorter av eloxerade material går bra.

Digitaltryck
Med UV-Digitaltryck kan ni få märkt era produkter med en bild. Naturligtvis trycker vi i PMS PANTONE utan problem. UV-Digitaltryck kan trycka CMYK i fullfärg. UV-Digitaltryck kan användes på ytor som är konkava och konvexa. Med en marginal på +/- 3mm djup så kan vi trycka i princip på samma underlag som Tampotryck. Dock kan vi endast trycka på produkter med en maxhöjd på 100mm (10 cm) och maxmått på 600mm (60 cm) x 350mm (35 cm).

Screentryck
Screentryck tillhör den äldsta formen av tryckmedium. Konstformen är över 3000 år gammal och nyttjas än idag. Vår kunskap och kompetens sträcker sig även vidare till nya media. Vi trycker Planscreen, och Rundscreen på Plast, Glas, Metall m.m.

Rundscreen lämpar sig utmärkt för tryck på pennor och runda artiklar. Planscreen lämpar sig på plana ytor typ GiveAways och liknande.

Transfertryck
Transfertryck innebär att man trycker först på en bärare som sedan överförs med värme på produkten. Fördelen är att man kan få en ökad detaljrikedom och unika möjligheter att applicera på först och främst olika textiler, men med vår transfer kan vi även applicera på exempelvis badbollar, luftmadrasser och paraply.