Helfoliering & bildekor

Bildekor
helfoilering av bil

BILDEKOR GÖR DIG UNIK

Skapa en egen identitet

Nu behöver du inte längre nöja dig med de fem standardfärger som biltillverkaren erbjuder eller stå ut med bilens ursprungliga färg. Oavsett om du vill skydda din bil eller få den att sticka ut, löser vi det med foliering.

För inte så länge sedan hade bilägare få alternativ när det gällde bilens färg. Att lacka om bilen till en ovanlig färg kunde dessutom sänka bilens värde avsevärt. Med foliering kan du enkelt byta färg så ofta du vill och samtidigt skydda bilens originallack. När du tröttnar på färgen eller motivet är det bara att ta bort vinylen, och bilen återgår till sitt ursprungliga utseende. Dessutom slipper du registreringsbesiktiga bilen, vilket är nödvändigt vid omlackering.

Vi erbjuder även foliering av interiördetaljer för att undvika plastig känsla eller för att matcha bilens exteriörfärg. Du kan till och med klä panelerna i en stilfull kolfiberlook. Exteriöra lister kan också folieras i olika färger för en personlig touch.

Fördelar med foliering:

  • Bevarar andrahandsvärdet genom att hålla originallacken intakt
  • Skyddar lacken från slitage och stenskott, vilket håller den fin längre
  • Enkel att ta bort utan professionell hjälp när du vill byta utseende
  • Täcks av försäkringen vid eventuell olycka
  • Tål maskintvätt och högtryckstvätt
  • Perfekt för reklambudskap

Vi använder endast kvalitetsprodukter som ORACAL 970 Wrapping Cast för helfoliering. Klicka här för att se färgkartan över våra standardfärger. Om du önskar en färg utanför standardsortimentet är leveranstiden cirka 6 veckor, och en extra avgift på 2000 kr + moms per bil tillkommer.

ORACAL 970 Wrapping Cast är en folie speciellt framtagen för bilar, inklusive metallic- och mattvarianter. Materialet är tåligt och lämpar sig för tuffa miljöer som racebilar och fordon som ofta är ute på vägarna. Filmen är lätt att ta bort utan att lämna spår. Den blanka folien kan även poleras, vaxas och lackskyddas precis som vanlig lack. Orafol, som tillverkar folien, erbjuder 10 års garanti på vit folie, 8 år på solida färger och 6 års beständighetsgaranti på metallic-färgerna.

PRISVÄRT OCH EFFEKTIVT

Bildekor – ett kostnadseffektivt sätt att synas

Bildekor är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut med ditt budskap. En välgjord bilreklam exponerar ditt företag, din hemsida eller produkt för tusentals potentiella kunder och stärker förtroendet hos befintliga kunder. Med unik bildekor står du ut bland konkurrenterna och sprider företagets affärsidé och varumärke dygnet runt, året om. Bildekor är det bästa sättet att synas i trafiken, på kundbesök och på arbetsplatser. Jämfört med traditionell reklam är detta ett mycket ekonomiskt alternativ. Vinylfolien som används för bildekor och bilreklam är av hög kvalitet och tål både väder, vind och tvätt.

Egen designstudio

Med vår designstudio kan vi skapa allt från mindre texter på bakrutan till omfattande bildekorer som täcker hela fordon. Vi kan arbeta utifrån din idé och skapa en skiss innan produktionen startar, eller ta fram layouten helt från början enligt dina önskemål och sedan montera dekoren. Genom att använda både datorskuren och printad bildekor kan vi skräddarsy design och budskap efter dina behov. Modern teknik gör det möjligt att få färgprint och datorskärning direkt på materialet för maximal exponering och marknadsföringskraft.

Vår erfarenhet av olika typer av montering för bildekor gör att vi har en bred kunskap om olika dekormaterial. Vi väljer material från de bästa leverantörerna och kan därför alltid erbjuda konkurrenskraftiga lösningar och priser.

Dekor bil

Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa trycksaker som hjälper ditt företag att synas och sticka ut.

Med många års erfarenhet inom branschen erbjuder vi en omfattande tjänsteportfölj som täcker alla dina tryckbehov.

Snabblänkar

© 2024 Skapad av Webbyrån Malmö