Profilering

profilering och tryckmetoder

VI TRYCKER DET MESTA!

Mångsidiga tryckmetoder för alla dina behov

Tampotryck

Tampotryckets styrka ligger i dess förmåga att märka produkter som är svåra att nå med andra metoder. Golfbollar är ett exempel på en produkt som märks med denna metod. Tampotryck kan enkelt hantera urgröpta ytor och områden där det är omöjligt att komma åt med raklar.

Textiltryck

Screen är en av de enklaste, mest kostnadseffektiva och många gånger bästa tryckmetoderna. Den används vanligtvis för T-shirts, sweatshirts, bomullskassar och liknande. Vi använder färger som är godkända enligt Öko-Tex standard 100.

Brodyr

Direktbrodyr är en exklusiv märkning direkt på plagget med hjälp av stygn. Det är slitstarkt, snyggt, hållbart och effektfullt, vilket höjer profilplaggets värde. Man kan använda upp till 12 olika färger i en och samma brodyr. Denna metod används med fördel på kepsar, väskor, skjortor, pikétröjor, mössor och stickade plagg.

Lasergravyr

Med lasergravyr kan man märka metall med utmärkta resultat. YAG-laser använder sig av en optisk lins och utvecklar värme, medan CO2-laser använder en gas och lämpar sig för material som reklamprodukter och trävaror. YAG-laser ger ett mycket vackert resultat på metall, med en snygg finish som upplevs som lyxig och exklusiv. YAG är perfekt för reklamartiklar i metall och aluminium, samt plåt och vissa eloxerade material.

Digitaltryck

Med UV-digitaltryck kan du märka dina produkter med en bild i fullfärg. Vi trycker enkelt i PMS PANTONE och CMYK. UV-digitaltryck kan användas på både konkava och konvexa ytor, med en marginal på +/- 3mm djup. Vi kan trycka på produkter med en maxhöjd på 100 mm och maxmått på 600 mm x 350 mm, liknande underlag som tampotryck.

Screentryck

Screentryck är en av de äldsta tryckmetoderna, över 3000 år gammal, och används fortfarande idag. Vi erbjuder både planscreen och rundscreen tryck på material som plast, glas och metall. Rundscreen är idealiskt för tryck på pennor och runda artiklar, medan planscreen lämpar sig för plana ytor som give-aways och liknande.

Transfertryck

Transfertryck innebär att motivet först trycks på en bärare och sedan överförs med värme till produkten. Fördelen är en hög detaljrikedom och unika möjligheter att applicera på olika textiler. Vi kan även använda transfertryck på produkter som badbollar, luftmadrasser och paraplyer.

Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa trycksaker som hjälper ditt företag att synas och sticka ut.

Med många års erfarenhet inom branschen erbjuder vi en omfattande tjänsteportfölj som täcker alla dina tryckbehov.

Snabblänkar

© 2024 Skapad av Webbyrån Malmö