Trycksaker

Trycksaker

VI TRYCKER DET MESTA

Trycksaker med kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser

Högkvalitativ digitaltryck

Med våra digitala tryckpressar kombinerar vi hög kvalitet, flexibilitet, snabba leveranser och prisvärdhet, även vid mindre upplagor. Vi producerar en mängd olika trycksaker, inklusive broschyrer, häften, produktblad, kund- och personaltidningar, visitkort och mycket mer.

Svartvit digitaltryck

I vår svartvita digitalpress trycker vi trycksaker som rapporter, avhandlingar, manualer, häften, flygblad, broschyrer och visitkort. Produktionen är extremt prisvärd, oavsett om det rör sig om några hundra eller tiotusentals trycksidor. Från det att du levererar digitala original tar det sällan mer än två arbetsdagar innan du har dina trycksaker i handen eller distribuerade till mottagarna. Med den digitala trycktekniken kan vi dessutom dela upp upplagan i mindre portioner som riktas till olika målgrupper.

Anpassade trycklösningar

Vår digitala tryckteknik möjliggör en hög grad av anpassning. Vi kan enkelt justera upplagor och innehåll för att möta specifika behov, vilket gör att du kan rikta ditt budskap till olika målgrupper på ett kostnadseffektivt sätt. Detta ger dig möjlighet att skapa personliga och relevanta trycksaker som engagerar dina mottagare.

Imponerande CR80-Plastkort

För att verkligen imponera erbjuder vi även tryck av CR80-plastkort i kreditkortsformat med värmefolieringsteknik. Dessa kort kan tryckas i färger från vitt och svart till lyxigt guld och silvermetallic. Vi erbjuder fullfärgstryck, guld, silver, svart, vitt, hologram, skrapkod och mycket mer, vilket ger dig möjligheten att skapa unika och professionella plastkort för ditt företag eller evenemang.

Snabba och effektiva leveranser

Vi förstår vikten av att hålla deadlines, och därför prioriterar vi snabba och effektiva leveranser. När du levererar dina digitala original till oss kan du förvänta dig att dina trycksaker är klara inom två arbetsdagar. Vi ser till att dina trycksaker når mottagarna i tid, oavsett om det gäller små eller stora beställningar.

Prisvärda trycklösningar

Vår digitala tryckteknik möjliggör kostnadseffektiva lösningar för alla dina tryckbehov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om du behöver trycka en liten upplaga eller stora volymer, kan du lita på att vi levererar högkvalitativa trycksaker till ett pris som passar din budget.

Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa trycksaker som hjälper ditt företag att synas och sticka ut.

Med många års erfarenhet inom branschen erbjuder vi en omfattande tjänsteportfölj som täcker alla dina tryckbehov.

Snabblänkar

© 2024 Skapad av Webbyrån Malmö