Trycksaker

Trycksaker med kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser!

Genom våra digitala tryckpressar förenas hög kvalité med flexibilitet, snabba leveranser och prisvärdhet även vid lite mindre upplagor. Vi producerar trycksaker i form av broschyrer, häften, produktblad, kund- och personaltidningar, visitkort och mycket, mycket mer.

I den svartvita digitalpressen trycker vi trycksaker såsom rapporter, avhandlingar, manualer, häften, flygblad, broschyrer, visitkort mm. Produktionen är extremt prisvärd, vare sig det rör sig om några hundra eller tiotusentals trycksidor. Från det att du levererar digitala original tar det sällan mer än två arbetsdagar innan du har dina trycksaker i handen, eller distribuerade till mottagarna. Med den digitala trycktekniken finns möjligheter att ”dela upp” upplagan för era trycksaker i lite mindre portioner, som riktas till olika målgrupper.
Vill du verkligen imponera trycker vi CR80-plastkort i kreditkortsformat med värmefolieringsteknik. I färger från vitt och svart till lyxigt guld och silvermetallic. Med tryck i fullfärg, guld, silver, svart, vitt, hologram, skrapkod med mera.